Hvem er vi

Vi er mange, som deltager i arbejdet med rejserne. Dog er der 2  personer, som er de gennemgående personer-rejseledere, det er Ciuk og Finn, som er dagligt sammen med deltagerne.

Ciuk er Thai, hun taler engelsk, thai, italiensk og en smule dansk. Hun er afslappet Buddhist. Hun er thai eksperten. Hun har boet 25 år i europa og er kulturelt 50%/50% asiat/europæer i kultur og tankegang.

Finn er dansk, han taler dansk, engelsk, italiensk og en smule thai. Han er afslappet protestant. Finn er guiden og er garant for at der tales dansk og at der forstås dansk kultur. Finn har boet i udlandet i godt 10 år, heraf 2 år i Asien. Finn er kulturelt 90 %/10% europæer/asiat i kultur og tankegang.

Herudover hjælper mange flere, de er alle lokale. Jeg vil nævne en enkelt særlig person, som er buddhistisk munk, han underviser i meditationstræning på mindfullrejserne, han er et fantastisk inspirerende menneske, som vi alle kan lære en masse af.

Vi samarbejder singlerejsen, når vi afholder singlerejser

Vi arbejder med ansvar for miljø og mennesker, hvor det er muligt. Når vi sender pakker, sker det også med hensyn til miljøet, vi støtter miljøvenlig pakning.

Miljøvenligpakning