Ekspeditioner i Asien

Vore ekspeditioner er at rejse på den autentiske måde hvor vi rejser med alle sanser og oplever hvert sekund. Vi kører med robuste biler , turene er uden comfort og er til flade sko / t-shirts.

Vi rejser, bor og spiser 100 % lokalt. Ideen med ekspeditionerne er at opleve det ægte helt tæt på. Vi kører gerne i de lokale ubeskrevne egne. Her oplever vi stadigt at de lokale kikker nysgerrigt på os, når vi kommer og forstyrrer det liv som de har levet i årtusinder. Vi er nogle af de første som kører frit rundt i Laos, Cambodia, Myanmar og Vietnam.
Vi snakker tit med bevæbnede regeringssoldater, som alle er venlige når de kan se bilerne er fra Thailand, de spørger os ofte hvad vi dog vil der, når der er så dejligt i Thailand, de har svært ved at se skønheden i deres egen have, men tænker at nabohaven er meget smukkere, men i asien er alle haver smukke, bare ikke ens. Vi har mange interessante snakke, som de ellers diciplinerede soldater, nok ikke ville føre i nærvær af en overordnet. For mig som rejsende (og rejseleder) er det utroligt livsbekræftende at mennesker kan mødes på det menneskelige plan på tværs af alle “ismerne” få en lille hyggesnak i tidligere totalt lukkede og 100 % kontrollerede områder.
Vi kommer igennem uberørt regnskov ubeskrivelig storslået natur, til tider er vejene næsten væk og højdepunktet er hvis en vild elefantflok kommer ud på vejen, så stopper vi og venter på at de stille og roligt går ind i jungletykningen igen. Vi ser selvfølgeligt nogle af de vigtigste seværdigheder, ekspeditionerne er meget varierede og fulde af indtryk og oplevelser.

På disse rejser er menneskelige egenskaber som tolerance, humor, nysgerrighed og godt humør meget vigtige hos rejsedeltagerne, da rejsegruppen rejser meget tæt sammen. Der er ikke plads til gnavpotter og primadonnanykker 🙂